Perheyritys

Naantalin Aurinkoinen on vuonna 1989 perustettu kahvilaketju. Yritysideana on korkealuokkaisten tuotteiden, sekä makeiden että suolaisten, valmistaminen itse ja myyminen omien pisteiden kautta. Naantalin Aurinkoisen tuotteita ei ole saatavana vähittäiskaupoista.

Naantalin Aurinkoisen perusti vuonna 1989 Tapio Kirjonen. Hänen vankka uskonsa yrittäjyyteen, hyviin tuotteisiin ja erinomaiseen palveluun kantaa vielä tänä päivänäkin. Kirjosilta Naantalin Aurinkoinen siirtyi vuonna 2011 Kolehmaisen perheen omistukseen. Kasvollisella perheyrittäjäomistajuudella on tärkeä rooli kehitettäessä yritystä edelleen seuraaville sukupolville.

Kahviloita on kolmetoista. Turussa on kuusi toimipaikkaa: Aurakadulla Pohjolantalossa, Humalistonkadulla, Martinkadulla, Hämeenkadulla, Kauppiaskadulla Wiklundin valopihalla sekä Hansakorttelissa Kristiinankadulla. Kolme pistettä on Naantalissa: keskustassa sekä Rantaruonassa ja Nuhjalassa Aurinkotien varrella, kolme Raisiossa: keskustassa, Myllyn alueella Sarkamaantiellä ja Kotikeskuksessa Kuninkojalla sekä yksi Kaarinassa Puntarikadulla torin laidalla. Naantalin Aurinkoinen panostaa korkeaan laatuun ja hyvään palveluun.

Naantalin Aurinkoinen kuuluu valtakunnalliseen Hyvä Konditoria-ketjuun. Lisätietoa saat osoitteesta www.hyvakonditoria.fi.

Yhteystiedot:

Naantalin Aurinkoinen Oy
PL 235, Nuhjalantie 2
21101 Naantali
Puhelin: 075 325 7300
(puhelun hinta on 0,134€/min + pvm tai mpm)

Joka viikonpäivä tuoreet
ja monipuoliset lounaat.

ma–pe klo 10.30–15.00

Ajankohtaista


19.2.2018 KAKKUBUFFET perjantaisin Hansassa ja lauantaisin Sarkamaantiellä.


1.2.2018 Hyvä Konditoria -ketjun kermapullakilpailu


13.11.2017 Humalistonkadun aukioloaikoja pidennettiinUutisarkisto →